Διαφήμιση
Είστε εδώ:Home»Βουλγάρικα Καλλυντικά

Προϊόν

Είδος Επιχείρησης

Κατηγορία προϊόντος

Λίγα λόγια για εμάς

Στην παγκόσμια αγορά, οι πληροφορίες μεταφράζονται σε ευκαιρίες και ανάπτυξη. Λαμβάνοντας υπόψη ότι όλοι οι Βούλγαροι παραγωγοί, βιομηχανίες, εταιρείες τεχνολογίας, πολιτιστικές και τουριστικές επιχειρήσεις αναζητούν τρόπους για να επεκτείνουν το κοινό – στόχο τους και να εξάγουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους σε όλο τον κόσμο, δημιουργήσαμε την πύλη για να φιλτράρει και να μεταφέρει σε παγκόσμιο επίπεδο πληροφορίες αποκλειστικά και μόνο για τα βουλγαρικά προϊόντα.

Η δικτυακή πύλη www.products-bulgarian.com είναι εδώ για να παρέχει ακριβείς πληροφορίες σε σχέση με τις βουλγαρικές επιχειρήσεις και τους παραγωγούς, που θέλουν να αναπτυχθούν, σε ένα δύσκολο περιβάλλον αγοράς, προκειμένου να διατηρηθεί η παραγωγή των βουλγαρικών προϊόντων που χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα μαζί με λογικές τιμές.

Ο κύριος σκοπός της πύλης είναι να καλύψει ένα πολύ θεμελιώδες κενό που παραμένει στον συγκεκριμένο τομέα: Ενημέρωση σε σχέση με την «δίψα» για τα βουλγαρικά προϊόντα και τις Βουλγάρικες επιχειρήσεις που υπάρχει σημαντικός χώρος ανάπτυξης.

Χάρτης Βουλγαρίας

Map of Bulgaria

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση:

 

Τηλ.:

 

Fax:

 

Email: [email protected]

Μοιραστείτε το products-bulgarian.com